https://devents.ro

joi, 19 ianuarie 2012

Tratamente naturiste impotriva caderii parului


Cantitatile indicate in reteta sunt pentru un par mediu. In cazul in care aveti parul mai lung sau mai scurt, adaugati sau reduceti din cantitati. Pentru parul mediu sunt necesare: 6 linguri ulei masline, 5 linguri ulei ricin, 3-4 linguri vitamina A uleioasa, 4 fiole vitamina C si un galbenus de ou. Toate acestea (cu exceptia uleiului de masline si oului) se gasesc in farmacii. Reteta este impotriva caderii parului, regenerandu-l si vitaminizand firul de par.

Mod de aplicare: inainte de baie se uda parul foarte bine, se sterge si se maseaza cu aceasta compozitie, insistandu-se 2-3 minute la varfuri. Apoi se strange parul si se acopera cu ceva (casca sau prosop), lasand solutia sa patrunda timp de 30 - 60 de minute. Apoi se clateste si se spala parul in mod normal. Compozitia se aplica la fiecare spalare timp de cel putin o luna, pentru a se vedea efectele ei.

Un comentariu:

  1. Pe langa tratamentele locale, eu folosesc in plus si un supliment naturist intern pe baza de vitamine, minerale si plante. http://www.retetanaturista.ro/suplimente-naturale/beauty-formula.html Are efect foarte bun impotriva caderii parului, si e bun si pt piele si unghii, nu doar pentru par.

    RăspundețiȘtergere