https://devents.ro

joi, 26 ianuarie 2012

Tratamente naturiste pentru prostata mărită


Medicamentele non–invazive sunt o alternativă de aseamenea, însă ele au nevoie de o perioadă de timp pentru a avea efect. Puteți încerca următoarele remedii pentru prostata mărită, care pot ajuta la îmbunatățirea procesului de urinare și la diminuarea simptomelor.
Fluidele – Ar trebui să nu mai beti apa sau orice alte lichide cu două-trei ore înainte de a merge la culcare sau după ora 18. Amintiți-vă întotdeaună să vă goliți vezica înainte de a merge seara la culcare. Dacă respectați aceste două lucruri, veți scăpa de o mare parte dintre probleme.
Alcoolul și cafeina – În afară de faptul că au efect diuretic, alcoolul și cafeina în orice formă tind să strângă gâtul vezicii urinare și, astfel, procesul de urinare devine și mai dificil. De asemenea, consultați un specialist înainte de a lua orice tratament diuretic sau antihistaminice și decongestionante, deoarece acestea vor îngreuna și ele urinarea.
Mergeți la toaletă de câte ori simțiți că aveți nevoie – Vizitați toaleta la prima senzație a nevoii de golire a vezicii, pentru că orele lungi de așteptare pot supra extinde mușchiul vezicii urinare, cauzând daune suplimentare. Nu restricționați consumul de apă din timpul zilei; beți cel puțin 8-10 pahare de apă pe zi.
Saw Palmetto – Este considerat ca fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale pentru prostată mărită; ajută la reducerea urinării nocturne, durerii, inflamației, scurgerilor și retenției.
Condimentele – Deși consumul de alimente picante nu produce simptome pentru multe persoane, consumul de ardei iute, condimente și alimente acide pot irita prostată lărgită a multor bărbați. Deci, dacă sunteți unul dintre ei, încercați să evitați aceste alimente.

Evitați orice formă de stress, rămâneți activ și cald – Temperaturile scăzute, stresul și lipsa de activitate, toate pot cauza retenție urinară și, astfel, crește senzația de urinare urgentă. Durerea nu este un simptom obișnuit al prostatei lărgite, așa că dacă aveți orice durere sau dacă simptomele dumneavoastră se înrăutățesc, consultați un specialist pentru a discuta alte opțiuni de tratament.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu