https://devents.ro

miercuri, 14 martie 2012

Solutii naturale pentru inimă


Printre putinele tratamente si solutii naturale pentru inima se afla :

Usturoiul

Usturoiul are un efect protector împotriva afecțiunilor cardiace, oferă multe beneficii și este considerat a fi unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru bolile de inimă. Zdrobiți puternic câțiva căței de usturoi, în așa fel încât să separați uleiurile esențiale (alicina – componenta activă din usturoi care este activată când se oxidează) și consumați-l în fiecare zi pe stomacul gol. Acest remediu nu doar va reduce frecvența durerilor în piept, dar ajuta de asemenea la scăderea colesterolului LDL și acționeaza ca un anticoagulant ușor.

Broccoli

Broccoli este plin de nutrienți protectori pentru inimă ca vitamina E, calciu și complexul de vitamine B. Consumând doar o cană de broccoli va veți oferi o varietate de nutrienți cu efect protector pentru inimă.

Activitate fizică

Dacă sunteți diagnosticat cu vreo afecțiune cardiacă, luați de la specialistul dumneavoastră o prescripție pentru activitatea fizică, pe lângă precripția medicală. Fiți activ, pentru că aceasta aduce multe beneficii, pe lângă faptul că are efecte protective împotriva bolilor de inimă, ajută la administrarea colesterolului din sânge, a tensiunii arteriale și a nivelului de zahăr din sânge, care sunt elemente critice pentru inimă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu